Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Isabella Löwengrip ska få fler att flyga privatjet – öppnar byrå

Publicerad: 28 maj 2019, 11:26

Isabella Löwengrip öppnar en digital byrå med säte i New York. Målet är att hjälpa flygbolag med fokus på privatflyg att nå unga resenärer, det rapporterar Breakit.


Ämnen i artikeln:

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip har de senaste veckorna varit ute i en stor pr-kampanj där hon bland annat upprepat sin önskan om att bli världens mäktigaste kvinna. Positionen har hon tänkt nå genom sitt företag Löwengrip Invest.

Som ett led i planen öppnar hon nu upp en byrå i New York, det rapporterar Breakit. Det är i nuläget oklart exakt vilken inriktning byrån kommer att ha men enligt Isabella Löwengrip själv kommer man att jobba med olika typer av flygbolag, filmbolag och välgörenhetsorganisationer och hjälpa dem med deras digitala kommunikation. I intervjun berättar Isabella Löwengrip att hon bland annat ser en Uber-liknande tjänst för privatflyg framför sig.

– Den här diskussionen kring miljöfrågan och flyg är en väldigt svensk fråga, den är inte speciellt global, så de bolag vi träffar behöver verkligen få kommunicera och hitta sin nya generation som flyger, säger Isabella Löwengrip till Breakit.

Enligt henne själv har de amerikanska filmbolagen haft svårt att anpassa sig till digitaliseringen av kommunikationskartan.

– De amerikanska filmbolagen vet inte hur de ska prata om sina filmer i sociala medier, där ligger Netflix och HBO före sin tid jämfört med de andra bolagen som fortfarande lägger stora summor på traditionella kanaler såsom exempelvis billboards, säger hon till Breakit.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Isabella Löwengrip

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.