Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

J. Design är Sveriges bästa designbyrå

Publicerad: 11 december 2008, 08:24

Designbyrån J. Design kliver i år upp fyra placeringar till första­platsen. Med vinsten i ryggen kommer de nästa år att satsa på att etablera sig i Dubai.


– Dubai är en spännande marknad, det händer väldigt mycket. Norden ligger i framkant när det gäller design så vi har mycket att vinna där, säger Johan Åhström, grundare och vd på J. Design.
Han kan blicka tillbaka på ett år då byrån har fått elva nya kunder och gjort allt från att ta fram ett inredningskoncept för Stureplansgruppen till att skapa den grafiska profilen till Radiogalan.
– Vi har haft många olika typer av uppdrag. Vi tror på det för att hålla oss inspirerade.
– I vanliga fall så nischar sig designbyråer. Antingen gör de bara förpackningsdesign, eller så gör de grafiska profiler. Vi tror mycket på att ta olika uppdrag för att inte tröttna.
Vad gör att ni har så nöjda kunder?
– Vi försöker ha en bra kontakt med våra kunder på en personlig nivå. De ska kunna nå oss när som helst. Jag tror det kan bli lite mycket politik på de större byråerna, och det slipper våra kunder.

Design

1. J. Design Kommunikation(5)
2. Embrink Design (6)
3. Blink (1)
4. Lobby Design (ny)
5. SIlver (ny)
(Inom parentes fjolårets placering)

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.