Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Jag gillar lågkonjunkturen"

Publicerad: 11 februari 2009, 16:24

Imorgon släpps det nya numret av Veckans Affärer. En större börsavdelning och bättre koppling mellan nät och papperstidningen är några av nyheterna.


Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerPontus Schultz

I morgon kommer ”nya” Veckans Affärer.

För den uppmärksamme finns en hel del nyheter att ta del av i morgonens nummer. Tidningen kommer att satsa mer på börs och analysmaterial, exempelvis kommer minst tre unika aktieråd ges per vecka, i ”premiärnumret” ges dock fyra.

Börsredaktionen kommer dessutom att lansera en ny portfölj där man hjälper läsaren att göra bra affärer, även på kort sikt. Tidningen utökar också makrobevakningen med en stående sida i varje nummer. Även näringslivsfrågor såsom klimat och energi kommer att ges mer utrymme i tidningen.

Varför väljer ni att göra om tidningen?
– Vi vill ge läsaren ännu mer guidning, speciellt nu i turbulenta tider, vi tror att läsarna behöver det. Jag gillar lågkonjukturen och tror att vi, Veckans Affärer kan dra nytta av den. –– Vi kommer att ge lite mer, och vi vill berätta historier. Ambitionen är också att göra en tydlig koppling mellan nät och tidning. Vi har en tydlig publicistisk idé om att sammanbinda tidningen än mer med vår sajt VA.se. vilket vi hoppas kommer att synas, säger Pontus Schultz chefredaktör.

En annan nyhet är VA Agenda. Det är ett affärsmagasin som kommer att släppas åtta gånger om året. Varje nummer kommer att vara inriktat på ett tema. Bland annat kommer tidningen att gå på djupet med marknadsföring och innovation.. VA Agenda kommer stå ute längre i butik och vara tjockare än vanliga VA.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.