Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Jag har mått jättedåligt"

Publicerad: 4 april 2011, 13:50

Ikväll är det premiär för andra säsongen av TV3:s Glamourama. Första säsongen av webb-tv-serien var en succé och förväntningar på den nya säsongen är höga. – Jag hoppas och tror att det kan bli bättre än förra säsongen, säger Anna Hibbs, en av huvudpersonerna i serien, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

TV3

Anna Hibbs

I TV3:s Glamourama kan tittarna följa med mode- och nöjesprofilerna Anna Hibbs, Petra Tungården och Michaela Forni i deras yrkes- och privatliv. Ikväll är det premiär för andra säsongen av webb-tv-serien.

– Det kommer att vara mer relationer och mer karriär. Lite mer under skinnet och inte lika mycket shoppande och champagne. Även om det kommer att vara sådant också så klart. Tittarna kommer att få se lite andra sidor av oss än förra säsongen, säger Anna Hibbs.

Hur har inspelningarna varit?
– Det har gått jättebra. Men det har tagit lite längre tid än förra gången, eftersom vi jobbat för att få det lite proffsigare med lite mer vinklar och så.

Vad kan man som tittare förvänta sig av den nya säsongen?
– Jag hoppas och tror att det kan bli bättre än förra säsongen, det kommer att hända mer och, som sagt, inte vara lika mycket shopping och champagne. Det kommer också att vara fler karaktärer men vilka det är får man vänta och se!

Det har varit en del skriverier om domen mot dig gällande narkotikasmuggling. Hur har det påverkat dig under inspelningarna?
– Helt försöker jag att inte tänka på det. Det är klart att jag har mått jättedåligt. Jag har inte bestämt mig om jag ska överklaga domen.

Hon fortsätter:

– På ett personligt plan så har det givetvis påverkat mig och jag kommer också att prata om det i serien.

Glamourama 2 har premiär på TV3 Play 18.00 ikväll

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

TV3

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.