Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Jag har tagit de flesta välkända drogerna"

Publicerad: 8 november 2007, 11:45

Aftonbladets Fredrik Virtanen har tagit de flesta välkända drogerna. Detskriver han i ett inlägg på sin blogg. Samtidigt hoppas han att hansframtida barn blir absolutister och gärna godtemplare ellerpingstvänner.


Fredrik Virtanen. Foto: Aino Nyvelius

Förra veckan passade många på att gå till biktbåset. Svart arbetskraftoch licensskolk följdes av bekännelser från ministrar som provat påbåde hasch och marijuana.

Nu hoppar Fredrik Virtanen på tåget och skriver om sin relationtill droger i sin blogg. En läsarenkät har genererat många svar och nubetalar han tillbaka med att bekänna sina egna synder.

”Själv har jag tagit de flesta av de välkända drogerna. Inte heroin.Inte LSD. Gemensamt för de flesta av dem är att de är festliga (trorman), på olika vis, när de kickar in och vansinnigt jobbiga (vet man)när de kickat ut”, skriver han på bloggen.

Han garderar sig med flera ”svår fråga” men argumenterar för att knarkborde vara förbjudet upp till 27 års ålder. Liksom sprit, som hanpåpekar är ett farligt nervgift som är orsaken till mycket misär.

För Resume.se vill Virtanen inte kommentera inlägget vidare:

- Jag har inget mer att säga än det som står på bloggen, säger han kort.

Anna Liedbergius som arbetar inom organisationen Mobiliseringmot narkotika tycker inte att inlägget är anmärkningsvärt åt något håll– ståndpunkterna är inte ovanliga.

– Det som är anmärkningsvärt är att det är han som skriver det. Men hanargumenterar ju för sin sak och det är en blogg, där får han skriva vadhan vill, säger hon.

Läs hela blogginlägget

Erik Esbjörnsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.