Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Jag har tagit väldigt illa vid mig"

Publicerad: 14 mars 2011, 15:47

Nu kommenterar Svensk Damtidnings chefredaktör Karin Lennmor det mystiska anonyma brevet från påstådda medarbetare som kräver hennes avgång. – Vi har haft massor med möten om detta i dag. Jag känner tack och lov att jag har redaktionens stöd, säger hon till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Karin LennmorSvensk Damtidning

Karin Lennmor. Foto: Andreas Rågsjö Thorell.

Resume.se rapporterade tidigare i dag om brevet med signaturen ”Representanter från redaktionen” som skickats anonymt till Allers ledning, företagshälsovården, Journalistförbundet, Resumé och Hovets presstjänst.

Brevets författare kräver Karin Lennmors avgång och levererar en rad påhopp, bland annat anklagas hon för att mobba personal och fuska med företagets pengar. Förlaget Aller och Svensk Damtidning har under dagen suttit i flera krismöten med anledning av brevet.

Karin Lennmor har väntat med att kommentera brevet. Tills nu.

– Hela grejen känns väldigt olustig. Jag har tagit väldigt illa vid mig. Vi har haft massor med möten om detta i dag. Jag känner – tack och lov – att jag har redaktionens stöd.

– Jag är en chef som kräver enormt mycket av både mig själv och mina medarbetare, säger hon.

Hon har ingen aning om vem eller vilka som står bakom brevet.

– Jag blev helt tagen på sängen av det här, säger Karin Lennmor.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.