Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Jag har världens bästa jobb"

Publicerad: 2 december 2008, 12:52

Marie Hallberg är vd för byrån Imagine som är nominerad i kategorin Eventbyrå i Sverige bästa byrå. Hon hävdar att hon har världens bästa jobb.


Marie Hellberg i fronten i lilarött.

– Vi sitter på en båt. Det betyder mycket då alla som jobbar här sitter med utsikt över Riddarfjärden. Det är ljust och härligt och påverkar energin, säger Marie Hallberg.

Ni blir aldrig sjösjuka?

– Nej, bara superinspirerade!

Hur har året varit?

– Det har varit ett jätteroligt år. Ett kul och spännande år med många roliga uppdrag. Det är kul att vår disciplin, där vi jobbar mycket med det personliga mötet, har växt så mycket. Det är världens roligaste jobb

Det låter bra!

– Jag tycker verkligen det. Att få möjligheten att hantera det personliga mötet och under lång tid visualisera ett varumärke.

Ni har fått ett gäng nya kunder i år, vad gör ni rätt?

– En sak som jag tror påverkar positivt är att vi är väldigt nyfikna vilket gör oss engagerade. Våra kunder är också ofta en viktig kanal för nya affärer. Att vi får bra omdömen från de kunder vi har. Och sedan handlar det bara om att leverera. Att vara skitbra rent ut sagt.

Vilken är er mest lyckade insats i år?

– Vi har gjort så många olika saker. Vi har en sådan bredd bland våra uppdragsgivare med allt från offentliga aktörer som Stockholms Stad till privata mindre företag. Det roligaste är att vi verkligen får göra saker tillsammans med kunden. Vi jobbar inte mot utan med kunderna.

Hur ser det ut inför nästa år?

– Självklart vet vi att det är lågkonjunktur som vi måste ta på allvar. Men personligen är jag möjlighetsorienterad och ser inte allt som nattsvart. Det finns möjligheter. Allt handlar om att få fram resultat och se till att kunderna får tillbaka på sin satsade kommunikationskrona och gärna med rejäl avkastning.

– Det handlar om att vara aktiv och se möjligheter, och hitta andra lösningar när affärerna inte rör på sig som vanligt.

Hur känns det att vara nominerad?

– Jätteroligt och jag kan bara tacka våra fantastiska uppdragsgivare. Det är helt otroligt att vi får göra den resa vi gör och ännu roligare att våra kunder uppskattar oss mycket att vi blir nominerade.

Imagine

Byrånamn: Imagine
Grundades: 1999
Ägare: Håkan Sandberg, Katarina Westberg, Marie Hallberg, Niclas Cronemyr och Oskar Gillström.
VD: Marie Hallberg
Antal anställda: 13
Omsättning 2008: cirka 32 miljoner
Antal konton: 23
Antal nya konton 2008:10
Tappade konton 2007:0
Största kunden: Handelsbanken
Årets mest framgångsrika kampanj 2008: Geodis Wilson ”Position 2010” B2B

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.