Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Jämställdhetsprofil tillbaka på Veckans Affärer

Publicerad: 21 januari 2014, 07:31

Camilla Wagner återvänder till Veckans Affärer för att arbeta med ett projekt om jämställdhet och mångfald i näringslivet. Hon lämnade VA 2012 för att driva egen verksamhet.


- VA Kvinna är ett strategiskt viktigt område för oss och för våra läsare, så vi är mycket glada åt att få samarbeta med Camilla Wagner igen, säger Ulf Skarin chefredaktör på Veckans Affärer.

Veckans Affärer satsar stort på bevakningen kring jämställdhet och mångfald. Det är i det sammanhanget man valt att inleda ett samarbete med Camilla Wagner som lämnade tidningen 2012 för att driva egen verksamhet.

Hon var förra året med på Resumés lista över Näringslivets 150 Superkommunikatörer.

Idag driver hon konsultbyrån Management by Kerstin, tillsammans med partnern Petra Nedfors. Camilla Wagner har tagit fram en egen analysmetod som uppmärksammats av EU-kommissionen som ett utmärkt sätt att arbeta för ett jämställt näringsliv.

- Det ska bli vansinnigt roligt att få göra det här tillsammans med Veckans Affärer igen. Jag brinner ju för ämnet och med Veckans Affärer i ryggen kan företagen som går in i projektet få mycket större effekt av sina insatser. Vi vet att många företag med ganska små åtgärder kan nå stora resultat. Det enda som krävs nu är lite mod, säger Camilla Wagner.

I projektet "Från ord till handling"  ska Management by Kerstin genomföra nulägesanalyser åt VA Kvinnas samarbetspartners och ge råd och tips om hur de kan komma vidare för ökad jämställdhet och mångfald. Syftet är att få till en positiv spiral där man kan ge konkreta tips till varandra och till läsarna.

Resultatet kommer att presenteras vid ett seminarium/prisutdelning under hösten.

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.