Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Jarowskij gör kvinnligt skruvat varuhus för TV4

Publicerad: 4 maj 2009, 11:06

Ett varuhus – där Sveriges roligaste kvinnor både jobbar och är kunder. Det är upplägget i TV4:s stora humorserie som får premiär nästa år. Än så länge har serien, som ska produceras av Jarowskij, inget namn.


Åsa Sjöberg.

TV4:s nya humorserie utspelar sig på ett stort varuhus där personal och kunder möts på alla avdelningar. I tio avsnitt bjuds det på skruvade sketcher med hög igenkänning och galen slapstick, skriver TV4 i ett pressutskick.

Skådespelarlistan imponerar: Sissela Kyle, Annika Andersson, Christine Meltzer, Pia Johansson, Petra Mede, Anna Blomberg, Babben Larsson, Alexandra Rapaport, Christina Schollin, Nour El-Refai, Birgitta Andersson, Claire Wikholm och Katrin Sundberg.

– Vi har så roliga och begåvade kvinnliga komiker i det här landet och jag är oerhört glad över att TV4 är först med att samla dem i en sådan här stor humorsatsning. Det är unikt och supercoolt. Jag ser med spänning fram emot att följa inspelningarna under våren och sommaren, säger Åsa Sjöberg, programdirektör allmän-tv i en presskommentar.

Produktionsuppgifter

Inspelning: maj-juni 2009
Längd: tio fristående episoder x 22 minuter
Genre: komedi
Manusförfattare: Ola Norén, Roland Ulvselius, Katrin Sundberg, Stefan Wiik, Staffan Lindberg, Andreas Tottie Regi: Staffan Lindberg
Produktionsbolag: Jarowskij
Sändning: i TV4 under 2010

Peter Willebrand

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.