Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Jarowskij gör "Lyst" för TV Norge

Publicerad: 8 november 2007, 12:17

Jarowskij ska tillsammans med TV Norge, producera det nya programmet "Lyst". Målsättningen är att programmet till en början ska gå i minst tre säsonger med totalt 60 avsnitt.


- Vi har bearbetat den norska marknaden länge och är nu glada över att vi fått förtroendet för en så här stor produktion. "Lyst" är en originalidé från Jarowskij och det har alltså visat sig att vårt egna utvecklingsarbete är en konkurrensfaktor, säger Catarina Ohlsson, försäljningschef för Jarowskij, i ett pressmeddelande.Tidigare har Jarowskij producerat Astronauterna och Vänner & fiender i Norge. Nya "Lyst" är ett samlingsnamn för flera program med olika teman som sänds en gång i veckan. Matlagningsprogrammet "Lyst på mat" och inredningsprogrammet "Lyst på interiør" har redan börjat spelas in och har sändningsstart i mitten på september. Antalet program ska utökas så att "Lyst" sänds fyra dagar i veckan med fyra olika teman. Programmet kombinerar lifestyle och reality och ger tittarna möjligheten att kika in i vanliga människors liv och samtidigt få tips på hur man själv sätter guldkant på tillvaron. Via TV Norges hemsida kan tittarna ansöka om medverkan i programmet. Hundratals personer har redan sökt, enligt Jarowskij.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.