Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Jarowskij lanserar ledarskapspodcast

Publicerad: 25 oktober 2018, 12:12

Ledarskapsexperten och psykologen Anne Grefberg leder den nysläppta ledarskapspodcasten "Med Hela Handen".


Podcasten "Med Hela Handen", producerad av produktionsbolaget Jarowskij, ska ge lyssnaren en inblick i företagsschefer motgångar och framgångar, och ge lyssnaren insikter och inspiration.

– Jag tror att min bakgrund och mina erfarenheter, som såväl psykolog som ledare, ger ett annat perspektiv på de här frågorna. Att kombinera psykologisk kunskap med otroligt spännande och smarta gäster, med massor av erfarenheter från svenska näringslivets toppskikt, resulterar i samtal som jag tror kan fungera som en verktygslåda för de som är chefer, vill bli chefer eller någon gång kommer ha en chef, säger Anne Grefberg, i ett pressmeddelande.

Anne Grefberg är legitimerad psykolog specialiserad på ledarskap, rekrytering och organisationsutveckling och har tidigare lett podcasten Grefberg & Gyllenhammar. Som välkänd i medier har hon skrivit om psykologiska aspekter av närlingsliv och karriär i bland annat Veckans Affärer och Metro Jobb. Hon föreläser även om ledarskap, kommunikation och rekrytering och blev förra året tillförordnad generalsekreterare på Barncancerfonden.

– Några favoritögonblick är när Eva Hamilton pratade om de stora konflikterna på SVT när hon tog över som VD och Emma Stjernlöf, Adidas nordiska varumärkeschef, om de reaktioner hon fick när hon bestämde sig för att ställa jämställdhetskrav på samtliga byråer de arbetade med, i samband med #metoo. Det var också spännande att höra David Sandström berätta om hur en så expansiv organisation som Klarna säkerställer kvalité vid rekrytering och om Karin Lindahls beslut att gå in som både VD och ägare för Indiska, mitt under en riktigt rejäl kris, fortsätter Anne Grefberg.

Medverkande gäster kommer vara bland andra Emma Stjernlöf, nordisk varumärkeschef Adidas, tidigare kommunikationschef för Google i Sverige samt David Sandström, marknadschef Klarna, tidigare VD DDB.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.