Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

JC hämtar marknadschef från Kappahl

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

I fredags lämnade Anders Collin sitt jobb som marknadschef på JC. Den nya marknadschefen Erik Andersch har handplockats från KappAhl.


-Jag har fått ett jättespännande erbjudande och det känns både inspirerande och kul att blir markandschef på JC-koncernen, säger Erik Andersch.Det är redan den andra rekryteringen som JC gör från Kappahl. I somras tog Kappahls förre vd Thommy Nilsson över som vd för JC-koncernen. Nu är det Erik Andersch som efter snart tre år på Kappahl är på väg till JC.-Jag lämnar ett trevligt bolag som har genomgått en stor förändringsprocess. De senaste månaderna har det dessutom gått väldigt bra för Kappahl, vilket känns extra bra.Innan Kappahl arbetade Erik Andersch som markandschef på Renault Sverige. På båda ställena har han samarbetat med ANR.BBDO som reklambyrå. Frågan är nu om han kommer att byta byrå som ny marknadschef på JC. Idag samarbetar koncernen med Forsman & Bodenfors för JC och JC Boys & Girls och med Garbergs för Brothers och Sisters.-Absolut inte! Jag har stort förtroende för båda byråerna och det finns ingen som helst anledning för mig att byta ut dem, säger Erik Andersch.

Pia Grahn

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.