Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Jessica Bjurström ny vd på Komm

Publicerad: 20 januari 2010, 09:51

Nu står det klart att Jessica Bjurström från Baluba blir ny vd på Sveriges Kommunikationsbyråer.


Ämnen i artikeln:

Sveriges KommunikationsbyråerJessica Bjurström

Jessica Bjurström. Foto: björn Elgstrand

– Vi är glada över att rekrytera Jessica till branschens förmodligen mest intressanta utmaning, kommenterar Ulf Strömqvist, ordförande i Sveriges Kommunikationsbyråer.

Jessica Bjurström har varit vd på Sponsrings- och eventföreningen. Senast kommer hon från Baluba, där hon varit affärsansvarig. I karriären har hon också jobbat för både Schibsted och TV4.
– Det känns väldigt roligt att tillträda tjänsten som vd på Sveriges Kommunikationsbyråer. Förbundet har en stark opinionsbildande roll när det gäller att få näringsliv och samhälle att förstå vikten av kommunikation. Det kommer att vara en viktig fråga för mig, men förbundet måste också utveckla den befintliga verksamheten och tydliggöra den för sina medlemmar inom alla kommunikationsdiscipliner. Styrelsen har lagt en bra plan som jag ser framemot att arbeta med, säger Jessica Bjurström.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.