Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Joachim Berner lämnar Expressen

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Joachim Berner säger upp sig ifrån chefredaktörsposten på tidningen Expressen, meddelar TV4 Nyheterna på tisdagskvällen.


I april i år tillträdde Joachim Berner tjänsten som chefredaktör på Expressen.Enligt vad TV4 Nyheterna erfar så har Joachim Berner meddelat att han vill lämna tjänsten som chefredaktör, men att det är oklart i vilken form och när detta ska ske.Enligt vad Resumé erfar satt Bonnier AB:s styrelseordförande Carl-Johan Bonnier och Expressens tillträdande styrelseordförande, Thorbjörn Larsson, idag i möte med de personer som kan tänkas ingå i en ny redaktionsledning för Expressen: Per Svensson, idag chefredaktör för Kvällsposten, och Otto Sjöberg, idag vd för TV4 Interaktiv och tidigare en av Larssons mellanchefer på Aftonbladet.Resumé har under tisdagskvällen förgäves sökt Per Svensson, Otto Sjöberg och Joachim Berner för en kommentar.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.