Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Johanna Frelin till SNS styrelse

Publicerad: 19 maj 2015, 13:35

Johanna Frelin

Foto: Pressbild

Som ny ledamot i Studieförbudet Näringsliv och Samhälles (SNS) styrelse föreslås Hyper Islands vd Johanna Frelin.


Ämnen i artikeln:

Johanna Frelin

I dag presenterades ett förslag från SNS Valberedning om en ny ordförande och nya ledamöter till SNS styrelse inför sammanträdet med SNS Förtroenderåd som äger rum i slutet av månaden. Förutom att Sarah McPhee, vd för SPP, föreslås som ny ordförande blev det också klart att Johanna Frelin (vd Hyper Island), Ann Carlsson (vd Apoteket) och Lars G Nordström (styrelseordförande Vattenfall) föreslås som nya ledamöter.

Johanna Frelin har varit vd för utbildningskoncernen Hyper Island sedan 2011. Dessförinnan har hon arbetat 14 år på Sveriges Television där hon haft flera chefsroller. Hon har bland annat varit chef för allmän-tv på SVT Stockholm, och suttit med i SVT:s företagsledning.

SNS är en oberoende ideell förening som startades 1948 av en grupp företagsledare. Föreningens uppdrag är att genom forskning, möten och utbildning bidra med beslutsunderlag så att beslutsfattare kan fatta välgrundade beslut. 250 företag, myndigheter och organisationer är medlemmar i SNS

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Johanna Frelin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.