Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Johnny Lo

Publicerad: 20 maj 2011, 14:39

Johnny Lo, 20 år, som under två veckor har stått i en kur på Norrmalmstorg i Stockholm och trumpetat för varje ny kund som SBAB har dragit in i samband med sin kamanj. Syftet är att synliggöra att SBAB även sysslar med inlåning och inte enbart med bolån.


Foto: Lena Magnergård.

Johnny, hur har du det där uppe i kuren?
– Jättekul! Det här är bland det roligast jag har gjort. Jag har stått här i 14 dagar och det har inte varit trist en enda sekund. Om du visste hur många människor, av alla sorter, som passerar förbi här varje dag.

Men känner du dig inte fånig i den där utstyrseln?
– Inte det minsta! Tycker du inte att jag är snygg?

Hur går det?
– Jättebra. Vi har under den här tiden, som jag nhar stått här, höjt sparräntan från 2,3 procent till 2,5 procent. För varje ny kund höjer vi sparräntan med 0,0001 procent­enheter vilket förenklat innebär att 100 kunder motsvarar en punkt. Då trumpetar jag.

Men jag har stått här och studerat dig en stund och du verkar mest trumpeta varje gång snygga tjejer med korta kjolar går förbi?
– Ha! Men du har lite rätt. Jag får väldigt mycket uppmärksamhet här uppe!

Lena Magnergård

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.