Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Jonna Bergh till Damernas Värld

Publicerad: 26 augusti 2010, 11:55

Jonna Bergh Wahlström, tidigare chefredaktör för skrotade Glamour, går vidare till Damernas Värld. I ett första skede ska hon leda tidningen tillsammans med förlagschefen Linda Grahn.


Ämnen i artikeln:

Jonna Bergh WahlströmLinda GrahnDamernas Värld

Jonna Bergh Wahlström.

I början av juli när Bonnier gjorde sig av med den svenka licensen för Glamour avslöjade Resume.se att tidningens chefredaktör Jonna Bergh Wahlström var aktuell för ett nytt toppjobb hos Bonnier – som chefredaktör för Damernas Värld.

Nu kan Resume.se avslöja att Jonna Bergh Wahlström i slutet av den här veckan kommer att presenteras som ny i ledningen för Damernas Värld.

Chefredaktören Mona Johansson är kvar augusti ut, sedan går hon till ett hemligt projekt.

I ett första skede ska Jonna Bergh Wahlström enligt Resume.se:s uppgifter leda Damernas Värld tillsammans med förlagschefen Linda Grahn, som blir tf chefredaktör för tidningen.

När Resume.se pratade med Jonna Bergh Wahlström bad hon att få återkomma med sina nya arbetsuppgifter på fredag. Men efter publicering hör hon av sig och förnekar Resume.se:s uppgifter. Enligt henne kommer Linda Grahn att fortsätta sin tjänst som tf chefredaktör under hösten.

– Jag kommer att jobba med interna projekt på Bonnier, säger hon.

Vilka projekt är det?

– Det känner jag mig extremt osugen att prata om, säger Jonna Berg.

Damernas Världs tidigare chefredaktör Mona Johansson har gått vidare till ett hemligt Bonnier-projekt.

Förlagschefen Linda Grahn:

– Vi är jätteglada över att Jonna bestämt sig för att vara kvar inom Bonnier Tidskrifter. Hon kommer att jobba med två projekt som vi återkommer till. Jonna och jag kommer att jobba ihop nära varandra precis som vi gjort tidigare.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.