Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Kampanjer på G

Publicerad: 13 mars 2008, 12:15

Här presenterar Resumé aktuella kampanjer. Vill du tipsa om en kampanj klicka här. Vill du kommentera kampanjerna gör det längst ner på sidan.


I samband med premiären av Disneys film ”Pongo och de 101 dalmatinerna” på dvd kommer filmbolaget ut med en webbkampanj där de återupplivar Tamagotchin.

Nu kan du ge barnen en webb-valp. Slå låter konceptet för Disneys kampanj på webben där besökaren kan fostra en egen hund. Man kan ge hunden mat, leka med den och låta den sova.

Sajten är framtagen av Stockholmsbaserade Pronto Communication.
– Vi har haft otroligt roligt när vi bollat idéer tillsammans med Pronto som gjort sajten. Jag har så många positiva minnen av filmen sedan jag såg den första gången som barn. Vem har inte som barn drömt om en egen hundvalp, säger Anna Glanmark, produktchef på Walt Disney Home Entertainment, i en kommentar.

Till skillnad från Tamagotchi så dör inte valparna vid misskötsel. Däremot kan de rymma om de inte ses efter regelbundet och då hamnar de hos kenneln.

Här kan du kika närmare på sajten "101valpar".

Walt Disney Home Entertainment

Byrå: Pronto
 Arbetsgrupp: Gabriel Sundqvist kundansvarig, Martin Andersson projektledare, Johan Harlén produktionsledare, Marcus Karlsson produktionsledare

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.