Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Kärrbrinks vinstlott

Publicerad: 2 september 2008, 11:55

Eniros färska vd Jesper Kärrbrink stuvar nu rejält om i ledningen. Nu plockar han över Mathias Hedlund, tidigare divisionschef på Svenska Spel.


Mathias Hedlund. Foto: Svenska Spel

Det gick snabbt för Jesper Kärrbrink att hitta ett nytt jobb när han slutade som vd på Svenska Spel i våras. I slutet på maj presenterades han som ny vd på katalog- och sökföretaget Eniro.

I samband med att Jesper Kärrbrink lämnade Svenska Spel hoppade också två av företagets toppchefer Annica Axelsson och Mathias Hedlund av. Båda hade titeln divisionschef.

Mathias Hedlund ansvarade för spel och lotterier när han sade upp sig sista april. Men nu kan Resume.se avslöja att han har anställts av sin gamla vd Jesper Kärrbrink.
– Mathias Hedlund är anställd av oss. Exakt vad han ska jobba med är inte klart men det kommer att bli onlinetjänster, säger Emma Grönlund som är presschef på Eniro.

E24 avslöjade igår att Eniro gör stora förändringar i ledningsgruppen. Både Cecilia Geijer, direktör för affärsutveckling och Mats Eklund, direktör med ansvar för strategi och M&A ska sluta.

Kommer Mathias Hedlund att ingå i ledningsgruppen?
– Vi kommer att göra förändringar i ledningsgruppen. Men det ska vi kommunicera den 6:e november, när vi har kapitalmarknadsdag, säger Emma Grönlund.

Resume.se har utan framgång sökt Mathias Hedlund och Jesper Kärrbrink för en kommentar.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.