Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Keith Richards ny Louis Vuitton-modell

Publicerad: 10 juni 2009, 13:49

Annie Leibovitz har porträtterat Rolling Stones Keith Richards för Louis Vuitton, den första reklamkampanj gitarristen medverkat i.


Ämnen i artikeln:

Louis Vuitton

Louis Vuitton har använt en rad Hollywoodcelebriteter i sin reklam, bland andra Uma Thurman och Scarlett Johansson. Nu väljer man en annorlunda kändis, Rolling Stones gitarrist Keith Richards. Världens största porträttfotograf Annie Leibovitz, som fotat Rolling Stones sedan 70-talet, stod bakom kameran.

– Keith Richards är en global ikon, en inspiration för miljoner människor, och vi är hedrade att han har valt att representera Louis Vuitton. Det här är första gången någonsin som Keith Richards har medverkat i en reklamkampanj av något slag och det är svårt att föreställa sig en mer fascinerande personifiering av en känslosam resa, säger Antoine Arnault, kommunikationsansvarig för Louis Vuitton i ett smått obegripligt uttalande.

LV donerar Richards arvode till Al Gores klimatprojekt. Bilden med Keith Richards är den första i en ny serie av porträtt som kommer att synas i internationella magasin från april 2008 som en del av deras kärnvärdeskampanj.

Byrå är Ogilvy & Mather.

Maria Lindholm

Ämnen i artikeln:

Louis Vuitton

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.