Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Kjell & Company inleder samarbete med Socialview

Publicerad: 28 juni 2019, 14:41

Butikskedjan Kjell & Company vill satsa på den digitala kundupplevelsen. Som partner med ansvar för sociala medier tar man in Socialview.


Tidigare i år tillträdde Eric Lundberg, tidigare marknadsdirektör på Apoteket, som ny vd på teknikkedjan Kjell & Company. Sedan dess har man infört hemleverans i storstadsområdena och ska precis lansera en ny e-handel. För att förlänga den digitala kundupplevelsen inleder man nu ett samarbete med Socialview som ska hjälpa kedjan med dess sociala medier-kommunikation.

– Det är väldigt spännande att jobba med det enormt kunniga teamet på Socialview. De förstår sig på oss, våra viktiga värden och vad vi vill med vår kommunikation. Det viktigaste för oss i sociala medier är att erbjuda samma kunskap och service som våra säljare gör i butik, men också att sociala medier ska vara en affärsdrivande kanal, säger Håkan Hallbeck, marketing manager på Kjell & Company.

I uppdraget ingår strategi, produktion samt annonsering och optimering i både Sverige och Norge.

– E-handlare har störst potential i att äga hela kundresan genom att nyttja den otroliga teknik och verktyg de digitala plattformarna ger oss möjlighet till. Trots detta möter vi fortfarande e-handlare som har stora utmaningar med att driva försäljning och skapa långsiktig lönsamhet via sin kommunikation i sociala medier. Vi ser därför extra mycket fram emot att erbjuda vår spetskompetens till ytterligare en stor e-handelsaktör, där vi har möjlighet att stärka samspelet mellan retail och e-handel och på så sätt leverera en komplett kundupplevelse, säger Pauline Wallander, relations director på Socialview.

Arbetsgrupp Socialview:

KAM: Pauline Wallander
Projektledare: Sofia Vinsa
Creative Director: Felicia Holte
Performance Marketer: Malin Wallmon
Creative: Totte Annerbrink
Creative: Anton Palmblad

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.