Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Klas Lindberg: Läser Ulf Lundell och maxade juli-semetern

Publicerad: 7 augusti 2019, 06:40

Brand New Storys vd Klas Lindberg har haft en händelsrik semester där han bland spenderade en "succevecka" i Kroatien med en annan medieman. Han har också läst kvällstidningar på papper i Norrland och upptäckt nya poddar.


Ämnen i artikeln:

Klas LindbergBrand New Content

Vad gör du i sommar?
– Jag firade en ordentlig juli-semester med min familj. Vi är alltid minst en vecka på släktens landställen på Rådmansö och i Stavaträsk i norra Västerbotten. Nu toppade vi upp med att hyra hus i Kroatien tillsammans med min tenniskompis Olle Zachrison plus familj. En succévecka, minst sagt. Nu är jag tillbaka på jobbet. Glad och utvilad.

Vad läser du i hängmattan?
– Det blev en del kvällisar på print faktiskt eftersom uppkopplingen i Norrland är knepig. Men mest böcker. Det blev bland annat Ulf Lundells "Vardagar 2", "Kvinnan i fönstret" av AJ Finn, imponerande "1793" och en och annan deckare av typen Harry Hole.

Vad lyssnar du på?
– Poddar. De vanliga: "The Daily", "Pod save America", "Rättegångspodden", "Alex och Sigge", "Filip och Fredrik", några avsnitt "Sommar i P1" och så vidare. Men också nya upptäckter så som den riktigt spännande krimpodden "To live and die in LA". Kan jag verkligen rekommendera.

Hur mycket hänger du med i vad som händer i kommunikationsbranschen under sommaren?
– Händer det någonting inom branschen på sommaren? Den vaknar väl upp lagom till kräftpremiären va?

Vad ser du mest fram emot i höst?
– Ska bli en sjukt spännande höst. Jag har anställt några riktiga stjärnor som jag längtar efter att få bygga vidare mitt bolag med. Det kommer bli mycket action kring Brand New Content i höst, det vågar jag lova.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.