Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Klonad Elin Kling på framsidan

Publicerad: 10 mars 2011, 16:27

Här är nya Bonnier-tidningen ”Style by” med Elin Kling – i klonad form på framsidan. Premiärnumret trycks i 60 000 exemplar. – Det första numret känns som en enda stor godispåse, säger Elin Kling till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Jonna Bergh WahlströmJonna BerghStyle ByElin Kling

Premiärnumret.

I dag var det lanseringsevent på Kungliga slottet för Bonniers nya storsatsning – modetidningen ”Style by” med dragplåstret Elin Kling, som gör ”en Amelia Adamo” och frontar tidningen själv. Den här gången till och med i sju skepnader på den utvikningsbara förstasidan..

Magasinet är framtaget av  redaktören Jonna Bergh Wahlström i samarbete med Elin Kling.

Premiärnumret som trycks i 60 000 exemplar kommer ut i butikerna på tisdag.

– Det känns jättebra, säger Jonna Bergh Wahlström till Resume.se.

– Det kommer gå hur bra som helst. Det första numret känns som en enda stor godispåse. Jag känner mig fantastiskt nöjd, säger Elin Kling.

Målgruppen är kvinnor mellan 20-40 år. Sajten Styleby.nu hade premiär i januari.

– I dag känns bloggarna nästan långsamma. Styleby.nu ger besökarna möjlighet att få vara med där det händer, när det händer. Uppdateringarna sker i realtid, och man får följa med på plåtningar, på redaktionen, i vardag och på fest, har Elin Kling tidiigare sagt.

Det blir ingen stor reklamkampanj i samband med lanseringen. Bonnier litar i stället att målgruppen har bra koll via exempelvis bloggar som kommer att skriva om tidningen.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.