måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Konsultföretagen inleder samarbete: ”Nu kan byråerna få ut mer nytta av våra tjänster”

Publicerad: 24 september 2021, 11:43

Regi och Inhouse inleder ett samarbete. Målet? Att fler byråer ska bli mer framgångsrika. ”Vi har i många år pratat om att vi skulle kunna stärka varandra med ett samarbete och nu har det kommit till skott,” kommenterar Håkan Bodman.

Ämnen i artikeln:

RegiInhouseSamarbeteÅrets Byrå

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Regi genomför årligen studien Årets Byrå för byråer i hela Norden och ger utmärkelser till byråerna som presterar bäst. Inhouse är specialister på att hjälpa byråer affärsutveckla och rekrytera. Inom ramen för samarbetet kommer Inhouse hjälpa Regi att utveckla sitt konsulterbjudande.

– Vi har under många år pratat om att vi skulle kunna stärka varandras erbjudanden med ett samarbete och nu har vi äntligen kommit till skott, säger Håkan Bodman på Inhouse, också känd som byrådoktorn, i ett pressmeddelande.

– För oss på Regi är det viktigt att förstärka med rådgivning hur man kan affärsutveckla sin byrå med de resultaten som framkommer i studien. Vi strävar hela tiden efter att byråerna ska få ut ännu mer värde av Årets Byrå. Med Håkans kompetens kan vi nu hjälpa byråerna att få ut mer nytta av våra tjänster, säger Robert Skölfman, vd och grundare till Regi, i samma pressmeddelande.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev