Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Kontakta oss

Publicerad: 19 augusti 2009, 11:46


Annonsera i Resumé

- Annonsera

- Prislistor

- Statistik

Här är Resumés säljare och projektledare. De har en enda uppgift. Att se till att våra kunders affärer går bättre än tåget. Janne, Marie-Louise, Emelina och Anna hjälper dig med allt från att anställa en ny receptionist eller etablera ett nytt annonspaket.

Kontakta våra säljare och boka din annons på 08-736 30 01.

Jan Berkö, försäljningschef

Jag kommer närmast från Stormarknadspress och har jobbat med dagspress de senaste åren. Håller på att ställa om siktet från att ha jobbat med det kanske bredaste medieslaget till Resumés knivskarpa och intressanta målgrupp. Det kan ju knappast bli mer spännande och utmanande än att ha Sveriges alla reklam/medie/pr-byråer samt marknads- och försäljningsavdelningar som arbetsfält.
Tel: 08-736 30 43E-post

Anna Nilsson, eventansvarig

Jag arbetar som eventansvarig på Resumé. Det innebär att jag hanterar de praktiska detaljerna kring alla våra arrangemang. Det kan handla om hur vi exponerar våra sponsorer på Resumébaren eller hur vi attraherar våra deltagare att kommatill våra branschträffar. Hoppas att vi ses på något av våra arrangemang!
Tel: 08-736 49 92E-post

Nina Malmström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.