Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag19.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

L'Oréals marknadschef till Deasign

Publicerad: 26 februari 2008, 15:33

Webbyrån Deasign har rekryterat Niklas Delmar från LynxEye. Han har tidigare varit marknadschef på L’Oreal Paris Danmark och ska nu bygga upp en strategi- och analysavdelning på Deasign.


Niklas Delmar har arbetat inom L’Oréal Paris i flera år, senast 2006 som marknadschef i Danmark. Förra året flyttade han hem till Sverige och varumärkesstrategiföretaget LynxEye där han blev projektledare. Det jobbet lämnade han i början av februari för att gå till webbyrån Deasign.

– L’Oréal är ju ett franskt företag och där jobbade man inte alls digitalt, det blev väldigt frustrerande och där föddes mitt intresse för webb, säger Niklas Delmar till Resume.se.

– Men jag köpte traditionell reklam för allt från hårfärg och makeup till hudvård och schampoo. Sedan har jag arbetat på LynxEye med strategi och analys. Visserligen inte särskilt lång tid men det är ett väldigt kompetent företag, säger han.

Niklas Delmar börjar på egen hand men planen är att byrån snart ska rekrytera en junior till den avdelning han bygger upp och efter sommaren ska en tyngre rekrytering tillkomma. Deasign har redan fått ett första uppdrag inom den nya grenen.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.