Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Läckbergs bröllop till Se&Hör

Publicerad: 6 augusti 2010, 14:59

Deckardrottningen Camilla Läckberg och Martin Melin gifter sig imorgon. Tidningen Se & Hör har ensamrätt att fotografera bröllopet.


Ämnen i artikeln:

Camilla LäckbergWeber ShandwickSe & Hör

Camilla Läckberg gifter sig imorgon, Se & Hör har ensamrätt. Foto: Emma Jäderström.

– Vi har slutit ett avtal med Se & Hör om att de ska få exklusiv rätt att fotografera på bröllopet. Sen är det upp till dem att göra vad de vill med bilderna, säger Christina Saliba som är vd på Weber Shandwick.

Hon poängterar att det inte är frågan om att Camilla Läckberg vill profitera på sitt bröllop, utan att det handlar om att få slippa ett medialt uppbåd. Pr-byårn har det övergripande ansvaret för hela arrangemanget. Hur avtalet ser ut med tidningen vill de dock inte avslöja.

Hos Se & Hör är man också förtegna kring detaljerna.

– Vi kommer att bevaka bröllopet, men mer än så kan jag inte säga, säger Carina Löfkvist som är Se & Hörs chefredaktör.

Ett antal bilder kommer att släppas till Pressens bild som andra medier kommer ha tillgång till.

Igår visade Expressens bilaga ”Extra” upp exklusiva bilder från Camilla Läckbergs och Martin Melins möhippa och svensexa. Men hos Weber Schandwick hävdar man att det inte fanns något avtal med tidningen. I själva verket är det privata bilder som har läckt ut till tidningen.

– De skriver att de var enda tidningen på plats, men det stämmer inte. Jag har varit i kontakt med redaktören och krävt en rättelse, säger Christina Saliba.

På Expressen ställer man sig helt oförstående till kritiken som riktas mot tidningen. Extras tillförordnade redaktör Leif Brännström hävdar att de visst var på plats med egen fotograf och tog egna bilder.

– Vi var enda tidning på plats. Hon pratar i nattmössan. Hon har ingen aning vad hon pratar om, säger han.

Leif Brännström påstår att han heller inte har blivit kontaktad av Christina Saliba.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.