Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Lämnar Icon – tar över Plaza

Publicerad: 6 september 2012, 10:40

Konrad Olsson.

Foto: Bobo Olsson.

Konrad Olsson, som var med och startade Bonnier Tidskrifters Icon, blir ny chefredaktör på Plaza Magazine efter Elin af Klintberg.


Ämnen i artikeln:

Elin af KlintbergPlaza MagazineIcon

Elin af Klintberg slutade som chefredaktör för Plaza Magazine efter många år på posten. Nu ska hon starta ett nytt kundtidningsförlag, tillsammans med Mårten Niléhn, senast chefredaktör på Residence.

Elin af Klintbergs efterträdare blir Konrad Olsson, som lämnar sin redaktörstjänst på Icon.
— Det känns fantastiskt roligt. Plaza har en lång tradition av kvalitetstänkande och bevakar mina favoritämnen mode och design, säger Konrad Olsson i en kommentar.

Han har tidigare arbetat som redaktör på inredningsmagasinet Residence, samt som frilans i olika perioder för tidningar som Vi, Café och Scanorama.

Närmast kommer han från Icon Magazine, som han var
med och startade upp under 2011. Där har han varit redaktör.

– Jag har arbetat som reporter och redaktör, på redaktion och som frilans, säger han. Och jag har alltid verkat inom de områden som Plaza bevakar. Jag känner att jag har en bra grund att stå på för att axla chefredaktörskapet.

Utöver tjänsten som chefredaktör på Plaza Magazine kommer han även att arbeta övergripande med tidningens systertitlar Plaza Deco, Plaza Watch, samt den kommande herrmodesatsningen Plaza Uomo, som lanseras under hösten och kommer utkomma två gånger per år.

Han tillträder sin tjänst den 1 oktober 2012.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.