Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Lämnar VLT efter ägarbråk

Publicerad: 24 november 2009, 12:42

VLT:s chefredaktör Elisabeth Bäck slutar på tidningen i mitten av december. Hon är inte överens med ägarna om tidningens utveckling.


Ämnen i artikeln:

Elisabeth Bäck

Elisabeth Bäck.

Det var klockan 13 idag som personalen på VLT informerades.
– Elisabeth Bäck har valt att inte längre vara med och driva vårt framtidsarbete. Jag respekterar hennes beslut och vi skiljs åt i samförstånd, säger Johan Färnstrand, vd Mediebolaget Promedia i Mellansverige AB.

Elisabeth Bäck har lett VLT i sju år. Först som huvudredaktör och ansvarig utgivare. De senaste åren har hon varit tidningschef. Under den tiden har tidningen gått över till tabloid och ökat satsningen på målgruppen unga vuxna.
– Det har varit sju oerhört inspirerande år och jag har gått till arbetet med glädje varenda dag, även om utmaningarna var många och stora. Det har varit tufft de senaste åren, inte minst med tanke på konjunkturen. Jag hoppas att det ska gå bra för VLT även i framtiden, säger hon till VLT.se.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Elisabeth Bäck

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.