Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

”Länge sedan jag mådde så här bra”

Publicerad: 6 juli 2010, 13:28

Efter vd-avhoppet från Dawn till Dusk – nu är Peter Paunovic tillbaka. Med eget företag. – Det är fantastiskt kul, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Peter Paunovic

Peter Paunovic. Foto: Resumé.

Resume.se kan avslöja att Peter Paunovic sedan en månad tillbaka driver det egna bolaget PSP Media (PSP är initialerna för Peter Stanisav Paunovic).

–  Jag hjälper företag med hela säljprocessen och utbildar säljarna. Jag sätter upp en säljstruktur och rekryterar personal till säljkåren, säger Peter Paunovic till Resume.se.

En av kunderna är kundtidningsförlaget Tidningskompaniet.

– Jag hjälper dem att sälja på deras kundtidningar och utbildar säljarna, säger Peter Paunovic, som även har verkstadsföretaget Lideco och skolklädesföretaget Skolgarderoben i kundstocken.

Peter Paunovic äger PSP Media helt själv. Han ska anställa folk till hösten – två säljare.

Och din nya verksamhet är lönsam?
– Det är en väldigt stor efterfrågan. Företag frågar sig: ”Hur kan jag få fart på min försäljning”. Jag har en bakgrund och en erfarenhet som gör att jag kan hjälpa dem med det.

Hur känns det att jobba igen?
– Det är fantastiskt kul. Det var länge sedan jag mådde så här bra, det är snudd på att det är synd att det är sommar och semestertider, ha ha. Det här är så otrioligt kul.

Pater Paunovic har inte suttit i ”karantän” efter avhoppet från D2D.

– Jag har varit öppen med vad jag ska syssla med och det är okej för dem. Jag får ta uppdrag från vilka jag vill.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Peter Paunovic

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.