Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Laubscher och Lagercrantz startar eget

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Epa-grundarna Axel Laubscher och Henrik Lagercrantz har startat ett eget produktionsbolag. Namnet är Social Club och paret hoppas kunna driva bolaget efter ett nytt koncept.


- Allt är färdigt och klart och vi har mycket att göra. Vi jobbar med frilansproducenter tills vidare. Vilka andra regissörer som vi kommer jobba med är ännu inte klart, vi diskuterar med flera olika, säger Axel Laubscher.Epa International grundades för fem år sedan av Laubscher, Lagercrantz, Henrik Ihre, Calle Åstrand och Johan Rheborg. Bolaget lades ner i augusti i år då ägarna inte kunde komma överens. - Vi vill driva Social Club efter ett lite annorlunda koncept eftersom den gamla sortens produktionsbolag inte verkar funka så bra, säger Laubscher, som representeras av Villains i USA. Det nya produktionsbolaget har tagit över Traktors lokal på Odengatan i Stockholm.

Maria Lindholm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.