Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Linda Grahn till Egmont

Publicerad: 6 november 2008, 08:54

Linda Grahn slutade som programchef på TV4 Plus i somras. Nu är det klart att hon blir förlagschef på Egmont Tidskrifter.


Linda Grahn.

När Resume.se når den nyutnämnda förlagschefen har hon precis landat i Malmö och är på väg att träffa personalen på Egmont Tidskrifter. Tjänsten som förlagschef är ny på Egmont.
– Jag kommer att bli chefredaktörernas chef. Tillsammans ska vi identifiera vad vi gör som är bra och hur vi ska göra mer av det och så ska vi hitta på många nya saker.

Hur väl känner du till Egmonts tidskrifter?
– Inte mer än att jag läser dem då och då. Flaggskeppet är Hemmets Journal som är en fantastisk och folklig tidning. Det är också ett förlag med en stor spännvidd. Med allt från King till Får jag lov.

Vad har du gjort sedan du slutade på TV4?
– Jag hade egentligen planerat att frilansa. I somras jobbade jag med Bonnier Medieuniversitets Gridkonferns tillsammans med Stefan Mehr och under höste har jag jobbat med tidningen Queen på Bonnier Tidskrifter.

Kommer du att starta några nya tidningar?

– Det ingår självklart i jobbet. Men just nu har jag ingen aning om vad och när.

Du bor på Söder i Stockholm. Kommer du att flytta ner till Skåne?

– Jag hoppas att vara en hel del i Malmö framöver. Egmont har också kontor i Stockholm och det ligger två kvarter från där jag bor.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.