Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Linda Norberg blir presschef för Moderaterna

Publicerad: 4 december 2014, 15:46

Linda Norberg tillträder som presschef för Moderaterna.

Linda Norberg har rekryterats till ny presschef för Moderaterna. Hon har tidigare varit pressekreterare i regeringskansliet och näringslivet. Närmast var hon pressekreterare för fd arbetsmarknadsministern. Linda Norberg tillträder tjänsten i dag.


Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Linda Norberg har varit pressekreterare för före detta arbetsmarknadsministern, migrationsministern och arbetat som rådgivare inom kommunikationsbranschen. Hon har även varit kommunpolitiker i Nacka Kommun.

– Vi går nu in i ett intensivt skede med en extrastämma för att välja en ny partiledare och ett stundande extra val. Därför har det varit viktigt för oss att rekrytera någon som har en gedigen erfarenhet av så väl kommunikation som politik. Målet med valet är att återta regeringsmakten, där har Linda Norberg viktig erfarenhet, säger partisekreterare Kent Persson, i ett pressmeddelande.

– Nya Moderaterna ställer nu om för att göra det vi är bäst på. Förnya oss och ta ansvar. Det är väldigt kul att få ett sådant här erbjudande i en så viktig tid för svensk politik, säger Linda Norberg.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.