Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Lindex tar hjälp av stjärnstylist

Publicerad: 9 februari 2011, 10:11

Klädjätten Lindex tar hjälp av stjärnstylisten Rachel Zoe. Hon ska styla och välja sina favoriter från kedjans vårkollektion. – Detta är första gången Lindex gör ett samarbete med en internationell stylist för en utvald kollektion, skriver man i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Lindex

I pressmeddelandet skriver Lindex att anledningen till samarbetet är att ytterligare inspirera modeintresserade kvinnor på alla sina marknader.

– Lindex index är stolta över den kommande vårkollektion och vill därför tillföra Rachels unika styling samt visa hennes favoriter i kollektionen för att överraska kunderna och stärka varumärket.

Rachel Zoe, som tidigare arbetat med kunder som Cameron Diaz och Nicole Richie, har tidigare beskyllts för att ha återinför ett anorexiideal i branschen. Till Dagens Industri säger Lindex vd Göran Bille:

– Vi tycker att hon har gjort ett bra jobb och recenserar inte hennes utseende. Så får hon ju använda sig av Lindex linje och vi står inte för små storlekar.

Kollektionen, som börjar säljas den 18 april, kommer att släppas i butik i 13 länder och online i 27 länder.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Lindex

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.