Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Lisa Lindström: Det är viktigare med rörelse än slutdestination

Publicerad: 21 juli 2017, 07:07

I dagens avsnitt av "I hängmattan med Resumé" hör du Doberman-vd:n Lisa Lindström berätta om vad vi kan lära av Barack Obama och varför hon efter 18 år på Doberman fortfarande stormtrivs.


Ämnen i artikeln:

Beppo Ljudproduktion

Sedan 17 år tillbaka driver Lisa Lindström som vd Doberman framåt. I dagens "I hängmattan med Resumé" berättar hon om varför hon valt att använda sin kreativitet till att driva företag, varför vi måste träna på feedback samt hur hon vill förändra den svenska skolan.

– Jag vill skapa en plattform där alla känner att de vill och kan ta ansvar för sin förmåga. Och framförallt att få lov och tillgång till sin kapacitet,  jag ser alldelles för mycket talang som inte tas tillvara. Varken av individen själv eller av organisationer, bolag eller samhälle. Att använda skaparkraft för att hitta nya sätt för individer att se hela sitt register, det är det som är mitt jobb, berättar hon.

Lindström berättare vidare om varför Sverige som land behöver en egen CTO, "samhällslumpen för techpersoner" och hur vi får politiken i samarbete med näringslivet kan driva på innovationstakten i landet.

Podden är producerad av Beppo Ljudproduktion. Producent är Thomas Nilsson. Ansvarig utgivare är Johan Såthe.

På Soundcloud kan du lyssna på podden utan musik. Det går även att prenumerera på "I hängmattan med Resumé" på iTunes.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Beppo Ljudproduktion

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.