Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Lynxeye lanserar Lynxeye Labs

Publicerad: 25 september 2018, 09:11

Varumärkesbyrån Lynxeye lanserar ny verksamhet som kommer att erbjuda innovativ tjänsteutveckling.


Ämnen i artikeln:

LynxEye

Verksamheten startar upp initialt i Stockholm, men planen är att även expandera till Lynxeyes kontor i London och Singapore. Den nystartade verksamheten startas upp av nytillträdde VDn på Lynxeye Labs, Martin Deinoff, tidigare medgrundare till itch Design och Creuna.

– Vi ser att många företag kommer att få kämpa för sin relevans framöver i konkurrensen från de stora tech-bolagen och helt nya aktörer som kommer in från sidan. Innovativ tjänsteutveckling kommer att varaavgörande för att säkerställa relationen till kunden och för att hitta nya affärer. Martin med sin gedigna
bakgrund, kunskap, driv och nyfikenhet är därför som klippt och skuren för att axla rollen som Lynxeye Labs VD, säger Johan Ekelin, medgrundare till Lynxeye, i ett pressmeddelande.

Martin Deinoff kommer senast från en liknande roll på business design-byrån itch Design, som under hans ledarskap växte till 160 anställda.

– Idag är den viktigaste frågan för företag hur de utifrån ny teknik och en värld i förändring kan lösa verkliga problem i människors liv och för samhället i stort. Det är i samband med frågan om sin framtida roll som företag behöver utnyttja nya möjligheter, vilket gör Lynxeyes erbjudande till en perfekt plattform för innovation, kommenterar Martin Deinoff, VD på Lynxeye Labs.

Ämnen i artikeln:

LynxEye

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.