Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

M&C Saatchi vinner Alcro och Beckers

Publicerad: 14 februari 2019, 08:41

Tikkurila har valt M&C Saatchi som ny kommunikationsbyrå för varumärkena Alcro Sverige och Beckers i Sverige och internationellt.


Ulrika Berg, marknadsdirektör Skandinavien på Tikkurila, om valet av M&C Saatchi som ny kommunikationsbyrå för Alcro och Beckers:

– Vi har letat efter en framtidsinriktad strategisk och kreativ partner som kan stödja oss i arbetet framöver, och i och med det lyfta såväl kundnöjdhet som försäljning. Nu ska det bli spännande att tillsammans med M&C Saatchi utveckla ny och inspirerande kommunikation som inte bara bibehåller vår starka ställning på marknaderna utan dessutom förstärker den.

Bjarte Eide, vd för M&C Saatchi:

– Vi är naturligtvis glada. Vi tackar för tilliten och ser mycket fram emot att skapa nyskapande och enkel kommunikation tillsammans med teamen på Alcro och Beckers. Två varumärken med en spännande resa framför sig i en kategori som står inför ändringar i åren som kommer.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.