Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Malin Wikerberg: "Vi har stärkt vårt designerbjudande"

Publicerad: 22 juli 2019, 12:40

Malin Wikerberg, vd på Garbergs Malmö sedan ett år tillbaka.

Foto: Press

Malin Wikerberg, vd på Garbergs i Malmö, chillar i Frankrike, läser tunga böcker – och ser fram emot hösten och byråns satsning.


Ämnen i artikeln:

Garbergs MalmöSommarMalin Wikerberg

Vad gör du i sommar?
– Just nu är jag i Frankrike, tidigare på Gotland, men annars hänger jag mest i Borstahusen där jag bor eftersom det är ett riktigt sommarparadis.

Vad läser du i hängmattan?
– Danska mode- och inredningsmagasin samt Den stora skrivboken, Beviset, Den tredje lögnen av Agota Kristof. Fick boken rekommenderad av en vän som sedan ångrade sig lite då den är känslomässigt tung och jag är superkänslig, men nu är jag helt inne i den.

Vad lyssnar du på?
– Sommar i P1, Macklemore, Veronica Maggio och Bon Iver samt poddar som Framgångspodden, P3 Dokumentär, Billgren Wood och Säker Stil.

Hur mycket hänger du med i vad som händer i kommunikationsbranschen under sommaren?
– Jag checkade ut efter Almedalen. Men håller mig givetvis uppdaterad via Resumés nyhetsbrev.

Vad ser du mest fram emot i höst?
– En mycket spännande höst väntar. Vi har stärkt vårt designerbjudande och precis innan semestern anställde vi även en stjärna från AKQA. Jag ser fram emot att fortsätta hjälpa våra kunder att skapa stora kommunikationsidéer och kommunikationsinnovationer för framtiden.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.