Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Mamas dundervärvning

Publicerad: 5 april 2012, 07:23

Carola.

Foto: TV4.

Carola Häggkvist blir bloggare hos Mama. Sångerskan som nu ska adoptera en dotter från Sydafrika ska berätta om livet nybliven mamma.


Ämnen i artikeln:

MamaCarola Häggkvist

I ett pressmeddelande som går ut på torsdagsmorgonen berättar Mama om hur det gick till när Carola Häggkvist hörde av sig och frågade om hon kunde bli bloggare på sajten.

"Onsdagen den 28 mars ringer telefonen på mama-redaktionen. Personen i andra änden presenterar sig som Carola Häggkvist. Efter en stund är redaktör Jennie Sjögren tvungen att fråga om det verkligen är den Carola Häggkvist?  Det är det. Carola berättar att hon är intresserad av att börja blogga på mama men vill inte avslöja varför på telefon utan ber om ett möte. På mötet berättar Carola att hennes dröm om att bli mamma igen nu ska gå i uppfyllelse då hon precis fått besked om att hon får åka till Sydafrika för att hämta en liten flicka.
– Den känsla som fyllde rummet gick inte att ta miste på. Vi fick alla tårar i ögonen och gladde oss enormt mycket med Carola, säger Jennie" skriver de.  

Carolas blogg väntas bli ett rejält lyft för BT-sajten som förra veckan hade 151 955 unika besökare. De senaste dagarnas intensiva medierapportering om den stundande adoptionen har väckt stor uppmärksamhet, och i dag talar hon ut i en DN-artikel. Värvningen är också en fjäder i hatten för nya chefredaktören Rebecka Edgren Aldén som kommer från Damernas Värld.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MamaCarola Häggkvist

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.