Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Martin Lidberg ger sig in i tidningsbranschen

Publicerad: 14 mars 2011, 13:02

Brottaren och hälsocoachen Martin Lidberg lanserar träningsmagasinet Stark tillsammans med Tomas Borgå, som blir chefredaktör. Om fem veckor kommer första numret ut.


Första numret av Stark kommer ut vecka 15.

Första numret kommer att ha en upplaga på 20 000 exemplar, men ägarna Martin Lidberg och Tomas Bergå har större planer än så.

– Vi siktar såklart på att öka upplagan successivt. Under 2011 kommer vi att ge ut fyra nummer men vi räknar med vara ett månadsmagasin redan 2012, säger Tomas Bergå till Resume.se.

Och fortsätter:

– Det har gått väldigt bra på annonssidan. Vi har haft den här idén länge och började prata med annonsörer tidigt. Nu har vi alltifrån multinationella leverantörer av material till lokala träningsaktörer som är med.

Stark kommer att behandla träning och mat och har lyckats knyta flera kända idrottare till tidningen. Bland skribenterna och expertpanelen hittar man namn som Magnus Samuelsson, Åsa Sandell, boxare och Malin Ewerlöf Krepp, löpare.

– Tidningen är för alla, vårt mål är att låta alla ta del av beprövade träningsupplägg och motiverande historier. Stark kommer vara noga med en tydlig förankring i vetenskapen, men samtidigt skrivs den för tränande på alla nivåer, från så kallade ibland-tränande till de mer extrema, säger Martin Lidberg i ett pressmeddelande.

Från vecka 15 kommer tidningen att finnas i butik.

Malin Carlehäll

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.