Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Martina Bonnier tar över Damernas Värld

Publicerad: 13 september 2010, 11:25

Resume.se kan avslöja att modechefen Martina Bonnier blir ny chefredaktör för Damernas Värld. Linda Grahn, tf chefredaktör, håller på att skola in henne. Martina Bonnier tar över tidningen inom tre till sex månader.


Ämnen i artikeln:

Linda GrahnDamernas VärldMartina Bonnier

Martina Bonnier. Foto: Resumé.

Spekulationerna har varit många om chefredaktörsposten på Bonnier-magasinet Damernas Värld efter att Mona Johansson gått vidare till ett hemligt projekt inom Bonnier Tidskrifter.

Resume.se kan avslöja att Martina Bonnier, mångårig modechef på tidningen, nu skolas in i rollen som chefredaktör, av Linda Grahn.

Linda Grahn, publisher för området Inredning & Mode på Bonnier Tidskrifter, har gått in som tf chefredaktör på Damernas Värld just för att drilla Martina Bonnier i chefredaktörsrollen.

Linda Grahn vill varken bekräfta eller dementera uppgifterna.

– När vi är klara med vem som blir chefredaktör för Damernas Värld kommer vi att gå ut med det, säger Linda Grahn.

Vad säger du om Martina Bonnier?
– Hon är fantastiskt duktig och jätteviktig för tidningen. Hon har verkligen satt DV på kartan som modetidning.

Martina Bonnier var tjänstledig en period för att skriva bok. Men nu är hon tillbaka och jobbar tätt ihop med Linda Grahn.

Resume.se har sökt Martina Bonnier. Men hennes sekreterare hänvisar alla frågor till Linda Grahn.

Resume.se har tidigare skrivit att Jonna Bergh Wahlström, chefredaktör för avvecklade Glamour, kan komma att hjälpa till med Damernas Värld.

Men hon arbetar även med flera andra tidningsprojekt hos Bonnier Tidskrifter.

– Om Linda Grahn frågar mig om jag kan hjälpa till med Damernas Värld så gör jag det. Men jag jobbar med många projekt, säger Jonna Bergh Wahlström, som bland annat tittar på hur Bonnier Tidskifter kan fånga upp Glamurs trogna läsare efter Glamours sista nummer i oktober.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.