Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Mat.se säljer brandsläckare lagom till julens bränder

Publicerad: 29 november 2018, 14:54

Mat.se släpper en limiterad kollektion brandsläckare för att uppmuntra hushåll att brandsäkra sina hem.


Ämnen i artikeln:

Redgert Comms

Under december månad inträffar 40 procent av alla ljusbränder i svenska hushåll enligt statistik från Myndigheten för samhällskydd och beredskap. För att minska antalet bränder och uppmärksamma problemet kommer mat.se förutom att lansera brandsläckarna, dessutom skicka med brandskyddsmanualer (framtagen utifrån Myndigheten för samhälssydd och beredskaps riktlinjer) i alla matbeställningar under december månad.

– Det här initiativet känns självklart för oss. Hela tanken med Mat.se är att underlätta livet för våra kunder genom innovativa lösningar för hemleverans av livsmedel och dagligvaror. Att under julen uppmärksamma den ökade brandrisken är en liten insats för oss men känns nästan som en skyldighet. Genom att informera våra kunder på detta sätt är vi säkra på att potentiellt livsviktig information når fram, säger Anders Jacobsson, marknadschef på Mat.se, i ett pressmeddelande.

Brandsläckarna finns till salu på mat.se från och med 1 december och kostar 999kr styck.  Konceptet är utformat av Redgert Comms.

Ämnen i artikeln:

Redgert Comms

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.