Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Mat-Tina gör Tinas Cookalong i TV4

Publicerad: 26 maj 2009, 13:04

Resume.se avslöjade det redan i mars. Nu är det officiellt.  Tina Nordström gör en svensk version av Cookalong – en av Gordon Ramsays succéer – för TV4.


Ämnen i artikeln:

Tina NordströmTV4

Mat-Tina lagar snabbt och direkt.

Resume.se kunde berätta nyheten redan för tre månader sedan, med hänvisning till källuppgifter.

Nu bekräftar TV4 själv att Tina Nordström gör Tinas Cookalong, ett direktsänt matlagningsprogram, i höst. 

- Hon är inte bara en fantastisk kock utan troligtvis den enda som kan klara av konststycket att laga en trerätters på en timme i direktsänd tv tillsammans med hela svenska folket. Ända sedan Tina var med i Let?s Dance så har jag önskat att hon skulle laga mat i TV4 och nu går den drömmen i uppfyllelse, säger Fredrik Arefalk, programchef allmän-tv, TV4-Gruppen i en presskommentar.

Tina Nordström om att axla den frispråkige skotske kockens kulinariska konster:

- Gordon Ramsay har alltid varit en inspirationskälla för mig och när hans första version av Cookalong sändes i England insåg jag direkt att jag ville göra en egen version. Nerven, närvaron och möjligheten att i direktsändning få folk att faktiskt prova nya saker är helt enkelt en oemotståndlig utmaning. Drömmen vore om man kunde få folk att bjuda hem gäster på Cookalong-middag och utmana varandra på en trerätters.

Peter Willebrand

Ämnen i artikeln:

Tina NordströmTV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.