Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

McCann byter Sverigechef

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Redan i vintras kunde Resumé avslöja att McCann ska slå samman Rönnbergs och Storåkers. Inom kort blir Storåkers McCann verklighet men redan nu tar Michael Storåkers över som ny Sverigechef.


- Min vision är att vi ska ha en stark reklambyrå i Stockholm och vår plan är nu att slå samman Storåkers och Rönnbergs McCann. Hur snabbt det ska gå är upp till ledningen på byråerna, likaså deras kunder, säger Ben Langdon, ny chef på McCann-Ericson Worldwide med ansvar för Europa, Mellanöstern och Afrika.Den nya byrån kommer att heta Storåkers McCann och kommer att ledas av Michael Storåkers, idag vd på Storåkers. Han tar nu också över som ny Sverigechef för McCann-nätverket med omedelbar verkan. Mathias Segelman, som varit Sverigechef det senaste halvåret, kommer att flytta till London.Läs mer om förändringarna på Rönnberg McCann och Storåkers i morgondagens Resumé.

Pia Grahn

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.