Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

McDonalds nya reklam – ingen big deal

Publicerad: 9 april 2008, 09:52

Efter två guldägg, tre silverägg och sex nomineringar är förväntningarna höga på DDB:s kommande McDonalds-reklam. Nu släpps tre nya filmer.


McDonalds har en ”prisvärd meny” som förut hette ”Top ten everyday affordable prices”. Nu har DDB döpt om den till ”Ingen big deal”. I kampanjen presenteras maten i situationer som visst är en big deal men fokus hamnar på den billiga produkten. Filmerna är producerade av Mr Krister.

– Vi har ett väldigt kul samarbete med McDonalds. Nu efter fyra år har vi satt samarbetet och det finns ett mod och förtroende i organisationen, säger Pelle Josephsson, kundansvarig projektledare för McDonald´s och delägare på DDB.

Filmerna kompletteras med radio och web. Film och radio kommer sändas frekvent under hela året. Arbetsgruppen på DDB var cd Anderas Dahlqvist, copy Magnus Jakobsson, ad Fredrik Simonsson, projketledare Pelle Josephson och Lotta Westerberg, kundansvarig Pelle Josephson, produktionsledare Ida Tengren och produktionsbolag Mr Krister, regissör Jens Sjögren.

Maria Lindholm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.