Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Mediavänner köper skrotad Aller-titel

Publicerad: 5 mars 2014, 13:35

Mat & Vänner.

Förra sommaren skrotade Aller dotterbolaget Mat & Vänner som bland annat ger ut tidningen Mat & Vänner. Men nu köps titeln upp av Mediavänner AB. Tre anställda följer med vid köpet.


Ämnen i artikeln:

MediavännerAller Media

– Det ligger mycket hjärta bakom detta, farligt i affärer, men man måste våga ibland. Mat & Vänner är en favorittidning som i år fyller 10 år, jag är övertygad om att det blir minst 10 år till.  säger BG Nilensjö, vd på Mediavänner AB, i ett pressmeddelande.  

Mediavänner arbetar i dag med mat inom b2b, men har med förvärvet avsikt att även riktas sig direkt mot slutkonsumenter.  
– Naturligtvis är det ett stort steg för oss men i våra strategier ingår det en B2C-plan som vi skulle aktivera efter sommaren, nu får vi dra i gång lite tidigare, bara kul och lustfullt. Vi har fler aktiviteter som kommer bli officiella redan under mars månad, kommenterar BG Nilensjö.

– Vi är övertygade om att tidskriften Mat & Vänner får en bra hemvist och möjlighet till en god utveckling hos Mediavänner, säger Bodil Ericsson Torp, vd Aller Media, i pressmeddelandet.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MediavännerAller Media

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.