Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Men Hallå Jay Supovitz, vd på NRJ...

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

...som har fått sin hemsida hackad och fylld med propaganda för LSD.


Klicka för större bild" BORDER="0"Klicka för större bild- Det var helt galet. De som gjorde det här måste ha väldigt mycket tid över, det är helt klart.Vad hände?- Jag har ingen aning. Helt ärligt, jag vet inte vad som hände. Vi försöker fortfarande förstå vad som har hänt.När fick ni syn på det?- I morse. Vår teknikansvarige började arbeta med det direkt och vi ringde in en extern konsult och de har arbetat med det sedan dess.Vet ni hur länge det låg uppe?- Jag vet inte. Jag fick först höra om det klockan nio i morse.Vem hos er är ansvarig för det?- Det är jag i teorin och vi har vår teknikansvarige men han kommer att säga samma sak. Vi vet inte vad som hände.

Har ni fått några reaktioner utifrån?- Nej, vi har inte hört någonting.Har ni några misstänkta?- Jag frågade konsulten om det och det kommer att bli väldigt svårt att spåra dem som ligger bakom. De vet vad de gör. Jag har inga svar på dina frågor, jag är glad om jag lyckas göra en power point-presentation.Men ni behöver förbättra säkerheten på er sajt nu?- Javisst, absolut. Vi har bra säkerhet men ingenting är immunt.

Har ni några fiender?- Nej, jag tror att de bara var några som ville få sig ett skratt.Så vilken är er åsikt om LSD?- Vad tror du? LSD - Love Swedish Democracy, betyder det det (skratt)? Det här var olyckligt och det kanske är kul att se på om det drabbar någon annan.Vad tycker du om det jobb hackarna gjorde?- De la ner mycket tid på det, det måste jag säga. Jag kan inte klandra dem för kvalitén.

Henrik Axelsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.