Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Mia Skäringer hoppar av sin tv-show

Publicerad: 14 mars 2014, 06:58

Mia Skäringer och Lisa Nilsson i Mia på Grötö, säsong 2

Foto: TV4

Mia Skäringer hoppar av "Mia på Grötö", Annie Lööf viker ut sig i prinsessklänning och Köpenhams borgmästare vill ta bort Malmö från regionmarknadsföringen. Det är några av nyheterna i dagens morgonsvep.


Skäringer lämnar Grötö

Mia Skäringer hoppar av sin egen tv-show Mia på Grötö, trots att programmet ligger långt fram i planering och gäster redan är inbjudna, skriver i dag Aftonbladet.
– Jag kan bara bekräfta att produktionsbolaget Jarowskij har förberett sig för inspelningsstart i början av sommaren och att det inte kommer att bli så nu. Det ligger ingen dramatik bakom Mias val, det skulle i såna fall vara en tidskonflikt. Hon har mycket att göra, säger Fredrik Arefalk, programdirektör på TV4, till Aftonbladet.

Annie Lööf viker ut sig i prinsessklänning

Iklädd prinsessklänning talar Annie Lööf ut om sitt  privatliv i Svensk Damtidning. Och kritiken har inte låtit vänta på sig.
"Annie Lööf låter sig förminskas", skriver en twittrare enligt Aftonbladet.

Amazon höjer priset på medlemsskapet för att få kunderna att köpa mer

Amazon höjer priset på sitt medlemsskap och hoppas på så sätt att kunderna ska köpa mer. Huffington Post förklarar varför paradoxen fungerar.

Danskarna vill få bort Malmö

Köpenhamns överborgmästare Frank Jensen tycker inte att Malmö är tillräckligt pr-mässigt i marknadsföringen av Öresundsregionen. Därför vill han helt ta bort Malmö och i stället kalla hela regionen Copenhagen berättar Kvällsposten.

Schulman i bråk med Djurens Rätt om poker-filmer

Calle Schulmans filmer för Svenska Pokerförbundet stoppades av TV3 och TV6 för att de var för politiska. Nu blir det dessutom dessutom kritik av Djurens Rätt och har blivit anmälda till Jordbruksverket, berättar Sportbladet.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.