måndag25 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Michaela Forni går in som delägare i yogaföretag

Publicerad: 20 mars 2019, 13:46

Influencern Michael Forni går in som delägare i yogamattstillverkaren Grounded Factory.

Ämnen i artikeln:

Michaela Forni

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


De senaste åren har det blivit allt vanligare för influencers att ge sig in i näringslivet. Nu blir Michaela Forni nästa profil att kliva in i ett företag, närmare bestämt yogamattsföretaget Grounded Factory. Bolaget grundades för tre år sedan och tillverkar ekologiska yogamattor.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Michaela Forni har valt att gå in som delägare. Det öppnar upp nya möjligheter för oss att växa, säger Iman Malmberg, creative director och grundare av Grounded Factory i ett pressmeddelande.

Michaela Forni kommer in på företaget i en tid då de alltmer fokuserar på pr- och marknadsföring, ett område där de anser att Michaela Forni besitter stor kunskap.

– Jag har använt mig av Grounded Factorys mattor sedan de kom ut på marknaden, så detta känns fantastiskt kul, säger Michaela Forni. Jag ser en stor potential i Grounded Factory och Iman har gjort ett fantastiskt jobb där hon utgår ifrån alla delar i att bygga bolag - från miljöperspektivet till kvaliteten och kundens önskemål. Jag är glad över att få fortsätta resan framåt tillsammans med företaget och har redan tusen idéer om hur vi kan ta Grounded Factory till nästa nivå. Jag tycker inte att det finns något varumärke som är lika lekfullt, miljövänligt, inspirerande och öppet som Grounded Factory inom yoga och wellness-kategorin! Med det sagt är jag otroligt taggad på att tillsammans med teamet driva det framåt.

Michaela Forni driver en av Sveriges största bloggar, har nyligen lanserat det digitala magasinet Forni och släppt boken "På andra sidan natten".

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev