Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Miltton köper JLP Communications

Publicerad: 10 december 2018, 09:42

Gunilla Herlitz, vd Milltton Labs och styrelseordförande i House of Friends och Fredrik Andersson, Head of Strategy, Tech & Politics på Miltton Gorup.

Foto: Pressbild

Kommunikationskoncernen Miltton köper upp Estlands ledande kommunikationsbyrå JLP Communications.


Miltton har senaste året expanderat och köpt upp byrågruppen House of Friends i Sverige, och har efter detta närmare 400 anställda i Finland, Bryssel, Estland, Sverige och Washington D.C. Uppköpet av estländska JLP Communications innebär mer än 20 konsulter anställda i Baltikumregionen och att Miltton blir Estlands största byrå med fokus på strategisk kommunikation, public affairs och ledarskapsutveckling.

– Miltton har en tydlig och kraftfull nordisk tillväxtstrategi och vi ser att uppdragen över gränserna ökar i betydelse, säger Gunilla Herlitz, vd Miltton Labs och styrelseordförande i House of Friends, i ett pressmeddelande.

– Det har varit ett år av starkt tillväxt då våra kunder efterfrågar kommuniktionstjänster och påverkansuppdrag i hela den ekonomiska regionen som utgörs av Norden och Baltikum. Att expandera vår verksamhet i Estland är därför ett viktigt steg i vår tillväxtstrategi, kommenterar Miltton Groups vd, Mathias Järnström.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.